Yaşamınızı kolaylaştıran tavsiyeler burada...

Film Tavsiyesi: Roma’da Aşk Başkadır

0

Sex And The City dizisindeki rolüyle gönlümüzde taht kuran Sarah Jessica Parker bu defa karşımıza Roma’da çıkıyor!

roma-da-aşk-başkadır

En sevdiğimiz filmler tabii ki romantik komediler! Bu filmleri izlerken aklımızdaki sorunları unutup, toz pembe bir dünyaya dahil olmak bize her zaman iyi geliyor. Son zamanlarda fantastik filmlere olan ilginin artması ve tahmin edemediğimiz birçok nedenden ötürü romantik filmleri beyaz perdede daha az görür olduk.  İçimizdeki bu toz pembe özlem nihayet 11 Mart’ta vizyona girecek olan Roma’da Aşk Başkadır filminin sıcacık bir hikayesi ile sona eriyor!

Başrolde Sarah Jessica Parker ve Raoul Bova’nın yer aldığı romantik komedide New York’lu bekar anne Maggie, sorunlu kızı Summer’la baş başa vakit geçirmek için İtalya tatiline çıkmaya karar verir. Gençlik yıllarını geçirdiği Toskana’ya vardıklarında ilk aşkı Luca’yla karşılaşan Maggie, Luca’nın evli olmadığını öğrenince heyecanlanır.

Luca’nın çılgın annesi Carmen, Roma’daki sevgilisiyle gizlice evlenme planları yaparken, bu tatile zorunlu olarak gelen Summer ise bir an önce New York’a dönmek istemektedir. İkisi işbirliği yaparak gizlice Roma’ya kaçar. Maggie ve Luca da onları aramak üzere Roma’ya doğru yollara düşer. Sarah Jessica Parker’a efsane İtalyan yıldız Claudia Cardinale, Paz Vega ve Raoul Bova’nın eşlik ettiği “ROMA’DA AŞK BAŞKADIR / ALL ROADS LEAD TO ROME”un yönetmen koltuğunda Ella Lemhagen oturuyor.

Paylaş.

Yorum Yazın